Kuka mie oon?

Hei!

Olen Tanja Yli-Sirniö ja olen 40-vuotias naisenalku täältä Rovaniemeltä. En kylläkään ole paljasjalkainen rovaniemeläinen, sillä olen tullut tänne 2006 junan tuomana Oulusta. Olen syntynyt ja nuoruuteni viettänyt Kalle Päätalon pitäjässä eli Taivalkoskella.

Peruskoulun jälkeen lähdin Ouluun lukemaan lähihoitajaksi ja siitä koulusta valmistuin 2002 suuntautuneena ensihoitoon. Valmistumisen jälkeen tein jonkin aikaa töitä ambulanssissa ja myöhemmin vanhusten parissa ennen kuin muutin tänne Rovaniemelle, jolloin sain toimen Lapin keskussairaalasta kirurgiselta vuodeosastolta. Siellä työskentelin lähihoitajana muutaman vuoden, kunnes alkoi kiinnostamaan potilaan hoitaminen kokonaisvaltaisemmin, joka ei lähihoitajana onnistunut, joten päätin lähteä lukemaan sairaanhoitajaksi, joksi valmistuinkin 2014. Tykkään äärettömän paljon hoitajan työstä kirurgisella osastolla, mutta nykyajan hoitajan työ on kaikkea muuta kuin potilaan hoitamista, etkä kerkiä hoitamaan yhtä potilasta kunnolla, kun on monta "rautaa tulessa" yhtä aikaa. Siksi päätinkin lähteä hieroja-kouluun ja valmistuinkin 2018 koulutetuksi hierojaksi. Olen syventänyt osaamistani Helysen Kertun "Pintaa syvemmälle"- koulutuksella, josta sain uusia työkaluja omiin hieronta otteisiin ja työtapoihin sekä henkiselle puolelle omaan hyvinvointiin sekä työhyvinvointiin. Vuonna 2021 kävin Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronta- ja MamaMassage-koulutukset sekä 2022 alku vuodesta Vauvan pään alueen kireydet ja niiden hoitamisen -koulutuksen. Olen myös tänä vuonna eli 2023 käynyt kaksi erin kouluttajan järjestämää purentalihashierontakoulutusta. Tällä hetkellä opiskelen liikunnan ja valmennuksen (Personal trainer) ammattitutkintoa, koulutus kestää n.1-vuoden. Katsotaan miten tulen jatkossa hyödyntämään tätä tutkintoa

Vuonna 2019 aloitin hierojan työt sairaanhoitajan työn ohessa Kauneushoitola Lapin kauneudessa. Sitten tulin raskaaksi ja jäin 2020 loppu vuodesta äitiyslomalla, josta olen nauttinut täysin rinnoin vuoden 2021 loppuun. Nyt sitten palaan takaisin hierontojen pariin ja keskityn pelkästään hierojana olemiseen. Teen työtäni suurella sydämellä ja paneudun jokaiseen potilaaseen yksilöllisesti ja hänen tilanteensa sekä ongelmansa huomioiden. Kohtaan potilaan ammattitaitoisesti ja kunnioittaen sekä autan häntä parhaan kykyni mukaan.